Personlige horoskoper

Om CphAstro

CphAstro, som vi kalder os selv, er en forkortelse af navnet Copenhagen Astro. Vi er en dansk baseret virksomhed, som arbejder meget tæt sammen med den engelske astrolog, Adrian Duncan Ross, som på nuværende tidspunkt bor på den danske ø Bornholm – og også har et kontor i den danske hovedstad København.

Adrian Duncan har omkring 40 års erfaring som astrolog, og han har publiceret flere bøger, været foredragsholder og astrologilærer. Men måske mest vigtigt:

”Adrian er skaberen af den mest omfattende computeriserede astrologi-rapport, som verden nogensinde har set”

Adrian Duncan

Adrian Duncan har personligt udviklet og skrevet tusindvis af sider til denne automatiserede database. Det betyder, at det på trods af at være et computeriseret system er utroligt præcist.
Man kunne forestille sig, at et digitalt horoskopprogram ville være overfladisk og upersonligt, men netop på grund af Adrians Duncans omhyggelige arbejde får du en omfattende rapport på 20-40 sider, som udelukkende er baseret på dine unikke fødselsdata – dvs. at ikke to rapporter er ens. Fordelen ved et computeriseret astrologiprogram er, at du kan rekvirere dit helt personlige horoskop til en særdeles god pris.

Skulle du imod al forventning ikke blive tilfreds med dit horoskop, tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti! Så skal du blot kontakte os, hvorefter vi refunderer dine penge med det samme.

100% tilfredshed eller pengene tilbage!

“Jeg har været meget tilfreds med mit horoskop fra Adrian. Horoskopet kom hurtigt på mail, og jeg har kunnet bruge det til at forudse, hvad året ville bringe.”

Marie Aagren

“Jeg købte et årshoroskop og efter et stykke tid et personhoroskop. Jeg bruger horoskoperne til at navigere i min tvivl om mig selv og mit liv.”

Pia Hansen

“Nogle af aspekterne var spot-on, men mere spændende var de aspekter, som gav grund til undren. De åbnede for en ny måde at forstå vores indbyrdes relation på.”
Boe Przemyslak