Lær Os At Kende

Om CphAstro

Astrologien har lige siden dens oprindelse haft en stor indflydelse på mange menneskers tilværelse og livsvalg.

CphAstro, som vi kalder os selv, er en forkortelse af navnet Copenhagen Astro.

Vi er en dansk baseret virksomhed der arbejder på at formidle astrologien på højeste niveau; dette for dig, der som udgangspunkt intet ved om astrologi til dig med et dybdegående kendskab til astrologien.

Hvad end der trækker i den enkelte, og hvem den besøgende måtte være, forsøger vi således med vores hjemmeside at favne hele spekteret af forskellige mennesker der interesserer sig for astrologien.

Til at formidle emnerne har vi fået en række af landets bedste eksperter indenfor astrologi til at hjælpe os. 

Mød Astrologen

Adrian Duncan

Vi har et tæt samarbejde med den engelske astrolog, Adrian Duncan Ross, som på nuværende tidspunkt bor på den danske ø Bornholm – og også har et kontor i den danske hovedstad København.

Adrian Duncan har omkring 40 års erfaring som astrolog, og han har publiceret flere bøger, været foredragsholder og astrologilærer. Men måske mest vigtigt:

”Adrian er skaberen af den mest omfattende computeriserede astrologi-rapport, som verden nogensinde har set”

Adrian Duncan har personligt udviklet og skrevet tusindvis af sider til denne automatiserede database. Det betyder, at det på trods af at være et computeriseret system er utroligt præcist.

Man kunne forestille sig, at et digitalt horoskopprogram ville være overfladisk og upersonligt, men netop på grund af Adrians Duncans omhyggelige arbejde får du en omfattende rapport på 20-40 sider, som udelukkende er baseret på dine unikke fødselsdata – dvs. at ikke to rapporter er ens.

Fordelen ved et computeriseret astrologiprogram er, at du kan rekvirere dit helt personlige horoskop til en særdeles god pris.

Skulle du imod al forventning ikke blive tilfreds med dit horoskop, tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti! Så skal du blot kontakte os, hvorefter vi refunderer dine penge med det samme.