Få lagt dit eget

Årstidshoroskop

med detaljerede oplysninger

“Jeg har været meget tilfreds med mit horoskop fra Adrian. Horoskopet kom hurtigt på mail og jeg har kunne bruge det til at forudse, hvad året ville bringe.”

Marie Aagren, København

100% tilfredshed eller pengene tilbage!

“Jeg har været meget tilfreds med mit horoskop fra Adrian. Horoskopet kom hurtigt på mail, og jeg har kunnet bruge det til at forudse, hvad året ville bringe.”

Marie Aagren

“Jeg købte et årshoroskop og efter et stykke tid et personhoroskop. Jeg bruger horoskoperne til at navigere i min tvivl om mig selv og mit liv.”

Pia Hansen

“Nogle af aspekterne var spot-on, men mere spændende var de aspekter, som gav grund til undren. De åbnede for en ny måde at forstå vores indbyrdes relation på.”
Boe Przemyslak

Om astrologen

Du kender måske Adrian fra TV-programmet “Den 6. sans”, “Adrians verdenshjørne” i astrologibladet Stjernerne eller fra foredrag verden over. Desuden har han skrevet astrologiprogrammerne World of Wisdom.

Hvad er et årstidshoroskop?

Årstidshoroskopet gælder i tre måneder – og starter fra din bestillingsdato. Hver eneste dag, der sker noget i dit horoskop, kan du læse en tolkning og en vejledning om, hvordan du bedst udnytter dagens energier.

Horoskopet er baseret på dit helt personlige horoskop og er derfor unikt for dig.